lördag 19 juli 2008

Trist väder

Då börjar första dagen på semestern att lita mot sitt slut. Vad har vi då gjort idag? Vi har klätt in altanen ytterligare en bit. Nu är långsidan inklädd och även ett av hörnen. Imorgon ska vi göra klart inklädningen om bara regnet håller sig borta. Idag va vädret helt olidligt. Ena stunden regnade det och andra var det solsken. Vi fick med jämnamellanrum springa och ställa oss längs med huset när de kom störtskurar. När vi tröttnad på att täcka över sågen med en presenning och gömma oss under taket så gav vi upp och gick istället upp på övervåningen. Där har vi nu spacklat klart de båda sovrummen för första gången. Det som återstår är dock hörnen där jag inte vet hur vi ska få dem snygga. Jag ska nog höra med grannen han har ju kommit lite längre på sin övervåning han bör ha koll.

Det känns lite jobbigt just nu med alla projekt som vi håller på med på samma gång. Det skulle vara så skönt att bli klar med något någon gång.

Påbörjade men ej färdiga projekt:

Altanen, saknar staket, ska kläs in och ska sedan oljas.
Verandan, Ska tvättas, sandpappras och därefter oljas en gång till.
Verandan till groventrén, tvättas, sandpappras och därefter oljas en gång till.
Kaminen, saknar sista biten genom taket samt skorstenen.
Trädgården, saknar allt det är bara en jordåker just nu.
Övervåningen, där är det mycket kvar!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vi har använt oss av latexfog i hörnen. Funkade finfint!

Harry sa...

Räcker det med att lägga på det en gång eller ska man strycka på det flera gånger samt ska det sandpappras utan på det också?

Tack för din kommentar!
/Harry