fredag 14 mars 2008

Fredag, dagen före helgen!

Idag är det fredag och jag är ledig. jag har en lång lista på aktiviteter som jag skulle vilja hinna med idag:

*Dammsuga
*Torka golven
*Bädda
*Ploka iordning
*Diska
*Träna
*Sortera viktiga papper
*Tvätta
*Kolla film
*Köpa blommor till arbetsrummet, klädvården och köket
*Till Guldfynd

Jag förmodar att jag kommer på fler saker att göra under dagen. Ingen vila ingen ro med andra ord.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du glömde den viktigaste fredagspunkten: Slumra i soffan, trygg i vetskapen om att du inte behöver vakna till ljudet av en ilsken väckarklocka imorgon.

F´resten - klädvården?? Har du ett eget klädvårdarrum? Ska jag ta med mig alla mina noppriga kläder när jag hälsar på? Det tror jag inte på. Bildbevis på klädvårdarrummet!

Harry sa...

Mitt i allt städande s kom grannen och ringde på. Hon tyckte jag skulle följa med ut på en promenad. Vi var nog ute 2 timmar. Jag blev jätte trött after allt frsk luft så kl 19 somnade jag på soffan precis som du skrev. Kl 20 blev jag väckt av W för då var det ju dags fö Let´s Dance. Trots min tuppplur orkade jag inte vara vaken tilll utröstningen utan gick och lade mig halv tio. Jag var riiktigt trött!!

Japp visst har jag en egen klädvård med tvättpelare, städskåp, hatthylla, centraldammsugare mm. Bildbevis kommer med det måste röjas där inne litie först. Blev de rummet som jag sparade tilll W att göra men tror du han gjorde det igår?

Ali de Moro sa...

Hej Harry! Använd Google Analytics för att tracka dina besökare, det är gratis! Bra blogg, keep up the good work. Och vila fötterna SADE JAG JU!!! Kram.

Harry sa...

Ali: Jag vilar fötterna så mycket jag bara kan. Men lite motion måste jag ju få! Google Analytics ska jag ta och kika på vet dock ej hur man fåt till det.
Kul att du är inne och läser här!