tisdag 1 april 2008

Lureri lurera

Idag har jag inte blivit lurad någon gång alls så vitt jag vet hittills iallafall. Men jag själv lurade min basketcoach. Det var dock inte alls uppskattat. Det blev en inte allt för rolig träning på grund av det. Det jag gjorde var att skicka ett sms 20 min innan träningen och så skrev jag

Ingen träning för mig idag.
Fått hastigt förhinder. Kram


Han svarade då:
Va, 20 min innan träningen?! Omöjligt...

Så kan det gå när det är 1.a april.

Ang besiktningen så gick det KANON!!! Jag fick dock reda på att jag behövde byta glödlamporna till blinkersen fram och det har min man redan ordat. Själv så satte jag igång att rengöra bilen invändigt så nu är den skinande ren på insidan iallafall. Inklusive mattorna. Nu är det utsidan som behöver få sig en omgång också.



Jag ser att ni läsare vill ha fler bilder. Därför ska ni också få det. Det blir en bild på pärlan som klarade besiktningen idag och två bilder från mitt sovrum med den bäddade sängen. (Min man bäddade de den även idag, det är han som sover längst på morgonen)

Jag är lite orolig för lilla Hazze. Han är dock inte så lite för att vara katt. Han väger hela 6,2kg. Imorse såg jag dock att han åt en mus igen. Tur att han är avmaskad. Men jag undrar hur han egentligen mår med tanke på all tandsten och tandköttsinflammationen i munnen. Jag hoppas han kommer känna skillnad efter att han blir frisk igen. Nu ligger han och sussar så sött i sin säng uppe på tummlaren i klädvården.



2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin säng. =)

Harry sa...

Tackar....jag msåte dock inhandla ett snyggare överkast. Måste dock veta vart jag ska leta också.